Per Looks

####

Onnittelut Per Looks kuvien pilkkaajille. Pilkkasitte samalla näkövammaista joka toinen silmä on sokea ja toinenkin melkein.

"Sivuston tekijä naureskeli minun vammaisuuteni kustannuksella. Toinen silmäni on sokea ja toinen viittä vaille. Jos toinen silmäni katsoo vasemmalle ja toinen oikealle, niin sille ei mitään voi, Keinänen sanoo."

Iltasanomat

9

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reinpankko

      Niin, jos pilkkaisi jotain muunlaista henkilöä, miten kävisi?

    • tämä ylös

      Eilen rakuttuvat persukuvia yhdessä ketjussa. Missä on muuten Dem Looks?

    • ponttuu

      En viitsi sanoa mitä looks... kun niitä näkee päivittäin, siis mitä ne olikaan... potakannostajjii.

    • loijeri

      Korkeasti koulutetuille pitäisi olla oma looks palsta.

    • Ryppyinen mummo

      Vasemmistoliiton edustajan kommentit suututtavat.

      Tunnetun sosiaalipolitiikan emeritusprofessorin kommentit perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaiden ulkonäöstä suututtavat.
      Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokkaana Helsingissä toimiva sosiaalipolitiikan emeritusprofessori J.P. Roos halveerasi Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaiden ulkonäköä Uuden Suomen Puheenvuoro-blogissaan.

      Roos kirjoitti sunnuntai-iltana blogiinsa tekstin, jossa hän kirjoitti perussuomalaisten ehdokkaista, että he "ovat tosissaan aika karmean näköisiä" ja että "tyypeistä ei löydy kovin monta, joiden kanssa haluaisi ryhtyä kuvan perusteella esimerkiksi facebook-kaveriksi".

      Kellehän sitä mummo ossoo iänesä antoo seuroovan kerran jos on hengissä. Nuille se ei keleppoo kun ei tunnu oleva rummiin puolue.

      • valmistuskuvake

        Mielenkiintoista jos joku puolustaa yleisesti esimerkiksi muslimeja jotka tappavat, kiduttavat, tuhoavat koptikristittijen koteja Egyptissä. Samalla halventavalla tavalla kommentoivat eri puolueiden ehdokkaista vaikka he eivät tuhoa toisten koteja polttamalla, eivätkä leikkaa erinlaisten naisen hiuksia yleisissä kulkuneuvoissa.

        Koptikristityt ovat vanhin Egyptissä oleva uskontoa harrastava joukko. Silti heitä kohtaan ollaan väkivaltaisia varastaen koko omaisuus, häpäisten kristittyjen vaimot ja tyttäret samalla.

        Suomessa jonkun uuden muslimikansan tultua maahan vedetään jo käräjille jos sanoo heistä tuksuvan hajun lähentelevän jopa paskan hajua. Jospa se on samanlainen mielipide jos sanoisi tupakanpolttajan haisevan paskalle, joutuuko siitä mielipiteestään vastuuseen? Rasismia tupakanpolttajia kohtaan vai?

        Kukaan ei vertaa mitä oikeasti maissa mistä he tulevat tapahtuu, ehkä ovat jopa itse tekijöinä. Suomessa rangaistaan jo mielipiteistä. Muslimimaissa siitä että olet kristitty.

        Koska tulee se päivä jolloin katsomme kokonaisuuksia, ei vain sitä pienen joukon omaa napaa joka agressiivisesti ajaa niiden etuja jotka eivät ole maata rakentaneet ns. hyvinvointiyhteiskunnaksi. Pieni joukko haluaa keskiä miten hyötyä velkavetoisesta rahanjaosta. Ajatellaan ettei siihen itse tarvitse osallistua koska saa verovaroista itse korkeaa liksaa. Voi niitä jotka ovat normaalissa tuottavassa työssä, verot nousevat varmasti mutta palvelut huonontuvat.
        Jostain pitää rahaa säästää. Mielestäni ei niiden eduista jotka veroillaan tätä maata pystyssä pitävät. Kuka jaksaa maksaa enemmän jos saa itse vähemmän ja vähemmän?!

        Jonnin joutavat kirjoitukset jotka perustuvat henkilökohtaisuuksiin tuovat esille vain sen ettei normaaleja keskustelun argumentteja enää löydetä. Pistetään kädet korville ja pää pensaaseen laulaen hölmöläisten laulua, uskoen samalla olevansa viisas.

        Yleisesti nämä "viisaat" ovat aika korkeapalkkaisia jotka saavat palkkansa verovaroista tai vastaavista järjestelyistä. Ne jotka eivät ole oikeasti joutuneet tekemään töitä markkinoiden ehdoilla eivät tiedä edes mitä se työnteko oikein on. Kukaan ei vaadi, tehosta, opeta, seuraa. Helppoa tehostaa aina muiden eduista samalla ollen se laiskin perse koko yhteisössä?

        Jos ei muuhun ole niin sitten kirjoitellaan suvaitsevaisuudesta ja muusta ei niin tuottavasta toiminnasta. Siinä kun ei tarvitse olla tuottava. Riittää kun on olevinaan sivistynyneitä puhuen lällälläää juttuja päivästä toiseen. Siitä kun järjestelmä maksaa, ihan niistä verovaroista lähtee...ja paljon.


    • Kirveelläveistettymi

      Ei demarit teitä kaipaa, tehän olette rumia ihmisiä.

    • Saastaa moinen
      • Kiitos ja kumarrus

        Kiitos sinulle! Olet todella puolueesi helmi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      500
      2993
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      40
      1365
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      51
      1211
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      33
      1186
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      165
      1166
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1099
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      99
      989
    8. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      60
      902
    9. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      41
      896
    10. Idän uskontojen viisaita tekstejä...

      ... luettuani tulin siihen tulokseen, että esim, sielunvaellusessa en halua syntyä satiaiseksi jonkun h...an perzeezeen.
      357
      804
    Aihe